Säljare Transportbil Volkswagen

Säljare Transportbil Volkswagen

Tillsammans är vi ett starkt team, både lokalt i Borås och gemensamt på Toveks Bil. Nu söker vi dig som vill jobba med strategisk försäljning av Volkswagen Transportbilar.

Vi är ett familjeföretag med ett motto – Hela vägen! Vi vill finnas där för våra kunder i alla delar av deras bilägande. Vår personal är vår framgångsfaktor och hos oss ska du utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du har ett välmående företag och starka varumärken i ryggen och kompetenta kollegor att jobba sida vid sida med.

I rollen som Transportbilssäljare kommer du att jobba främst mot företagskunder. Du är drivande i hela försäljningsprocessen, från prospektering till signerat avtal. Kunderna är varierande, främst nya men blir på sikt också återkommande, befintliga kunder. Du arbetar proaktivt med din prospektering och har vårt säljsystem som stöd. Dina kundmöten är antingen inne hos oss i bilhallen eller så tar du med en bil och besöker din potentiella kund.

För att lyckas i rollen som Transportbilssäljare hos oss tror vi att du tidigare arbetat med liknande försäljning mot både företag och privatpersoner. Vidare har du erfarenhet av att bygga relationer och av uppsökande försäljning. Du har troligtvis ett intresse för fordonsbranschen och det som händer i den. Till exempel är vi stolta över att kunna jobba med Volkswagens el-bilar även på transportsidan. Tillsammans på Toveks Bil vill vi vara våra kunders naturliga val samtidigt som vi har roligt på jobbet och trivs med det vi gör.

Tillträde: snarast, enligt överenskommelse

Lön: fast månadslön samt provision

Arbetsort: Borås

Omfattning: heltid

Vill du söka tjänsten? Då är du välkommen att skicka din ansökan till magnus.sunnerberg@toveksbil.se senast den 30/4 2019. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så sök gärna jobbet redan idag. Frågor om tjänsten besvaras av Magnus Sunnerberg på tel. 033-236520.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toveksbil.se/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag i första generationen med verksamhet inom bilhandel och service. Toveks Bil grundades 1994 av Gregor Tovek, som fortfarande är huvudägare. Vi är totalt ca 730 anställda inom koncernen och omsätter ca 3,7 MDR. Vi har anläggningar på 17 orter i Västsverige och är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Transportbilar samt Scania och Roelofsen hästlastbilar.