Thomas Betong söker Ansvarig Driftledare

Thomas Betong söker Ansvarig Driftledare

Vill du vara en del av Team Thomas?Som Ansvarig driftledare på Thomas Betong i Borås leder du det dagliga arbetet på fabriken som drivs som ett litet företag i företaget. Du får med andra ord en mycket omväxlande vardag med många spännande utmaningar framför dig.

Team Thomas och teamet närmast dig

Vi strävar efter att erbjuda dig, och våra alla våra medarbetare, en god gemenskap och känsla av både samhörighet och sammanhang. Ett Team Thomas, med höga ambitioner om framtiden.

I rollen som Ansvarig Driftledare har du många kontaktytor såväl externt som internt. Du kommer dagligen ha ett nära samarbete med proffsiga kollegor i roller som Processoperatör, Transportplanerare/Kundservicemedarbetare, Tekniker och medarbetare inom vår transport- och pumpverksamhet. Du rapporterar till Anita Lundberg som är Produktionschef i Väst.

Arbetsplatsen i Borås delar du tillsammans med ett härligt gäng bestående av en Processoperatör, två Pumpmaskinister, fem Betongbilschaufförer och en Teknisk säljare, som alla har Boråsfabriken som sin arbetsplats och utgångspunkt för dagen.

Rollen som Ansvarig Driftledare

I rollen som Ansvarig Driftledare skapar du förutsättningar för oss att erbjuda våra kunder högkvalitativ betong med en fantastisk service, på rätt plats och på utsatt tid.

Hos oss i Team Thomas går dock säkerheten före allt, och du har ett viktigt ansvar över att arbetet på fabriken utförs på ett säkert sätt. Vi värnar också starkt om varandras trygghet och trivsel på arbetsplatsen. Det skall kännas både stimulerande och roligt att gå till jobbet, och i rollen som Ansvarig Driftledare har du stor möjlighet att bidra till den upplevelsen.

Ytterligare ansvarsområden
  • Produktion, kvalitetsarbete, provtagning och kontroller - Du kommer att bära det formella ansvaret för att betongen uppfyller Europastandard 206
  • Behandling och återkoppling på kundförfrågningar och reklamationer av mer komplex karaktär
  • Utvecklingsarbete och planering för att uppnå kostnadseffektiva och smarta arbetssätt med avseende på produktion och underhåll
  • Underhåll och reparationer av fabrik och övriga arbetsredskap
  • Städning och rengöring av fabrik och gårdsplan
  • Säkerställande av underhålls- och egenkontrollplaner samt fabrikens maskinella funktioner
  • Skydds- och brandskyddsronder
  • Efterlevnad av uppsatt kemikaliehantering
En dag i fabriken är sällan den andra lik eftersom vi ständigt ställs inför nya situationer och spännande utmaningar, eller problem, för den delen. Likväl växlar arbetstempot mellan lite lugnare, men framförallt mer fartfyllda dagar med mycket att stå i.

Jesper, vår nuvarande stjärna och Ansvariga Driftledare på fabriken i Borås beskriver tjänsten i ordalag som: "Ingen dag är den andra lik", "stor frihet under eget ansvar", "man lär sig nya saker varje dag", "vanligt med snabba förändringar och beslut under arbetsdagen", "omväxlande".

Vem skulle trivas i rollen?

Vi ser att du som skall axla rollen som Ansvarig Driftledare bör ha en gedigen erfarenhet och ett stort intresse och engagemang för att leda andra människor. Vi tror att erfarenhet från byggbranschen är en god förutsättning för att komma in i rollen på ett bra sätt och har du dessutom arbetat med betong eller har en betongutbildning klass I eller II i ryggen har du stor nytta av det.

Vi ser framför oss att du är en positiv och lösningsorienterad person som tycker om att bidra till en god teamkänsla och ett välfungerande samarbete såväl internt som externt. Vi önskar också att du är kvalitetsmedveten, ansvarsfull och har ett flexibelt förhållningssätt eftersom vi ofta ställs inför plötsliga förändringar och snabba beslut. Även ödmjukhet och hjälpsamhet värderas högt hos oss.

Känner DU dig träffad av vår beskrivning? Då hoppas vi verkligen att du hör av dig!

Anställningsvillkor och rekryteringsprocess

Arbetet bedrivs i huvudsak vardagar och dagtid (06:30-15:30), men det kan förkomma betongtillverkning även kvällar och helger för att tillmötesgå våra kunders önskemål.

Tillträdet sker så snart som möjligt. Urval kommer att ske löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!
Om Thomas Betong
Hos oss får du möjligheten att arbeta i en dynamisk organisation där vi tillsammans bidrar aktivt till ett hållbart samhälle.
På Thomas producerar och distribuerar vi högkvalitativ betong för platsgjutet byggande på 38 betong- och 3 Prefabfabriker. Vi är på en utvecklingsresa där ambitionen är att vara bäst i branschen som specialisterna på betong.
Det är vår kultur och expertis inom betong som gör oss unika. Vi i Team Thomas bryr oss om varandra och agerar för våra kunders, kollegors och vårt företags bästa. Vi stöttar varandra och har roligt tillsammans!
Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Thomas Betong AB
Hemsida http://thomasbetong.se/
Sista ansökningsdag 16 okt 2021 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Thomas Betong är ett svenskt företag med över 60 års erfarenhet av att producera fabriks- och prefabricerad betong till både husbyggande och anläggningskonstruktioner. Utöver betong erbjuder vi en bred service inom betongteknisk rådgivning, projektering, transport och pumpning. Antal anställda ca 350, omsättning 1,6 miljarder sek (2017). Thomas Betong ingår i svenska, familjeägda koncernen Thomas Concrete Group AB med verksamhet i Sverige, Norge, USA, Tyskland och Polen. www.thomasbetong.se