Business Controller till Techstep

Business Controller till Techstep

Om vår kund

Techsteps vision är att bli ledande inom Managed Mobility Services (MMS). Techstep erbjuder ett komplett utbud av Managed Mobility Services som ger företag och deras anställda tillgång till effektiva, säkra och värdeskapande mobila arbetslösningar - var och när de vill arbeta. Kundfördelar inkluderar minskad IT -komplexitet och kostnader, bättre utbildning och engagemang för anställda, samt ökad produktivitet och hållbarhet. Techstep har mer än 350 anställda i Norge, Sverige, Danmark och Polen och betjänar mer än 2000 kunder inom olika branscher och sektorer. Företaget är noterat på Oslobörsen. För mer information, besök www.techstepasa.no
Techstepgruppen genomgår en stark utveckling, både strukturellt och kommersiellt, med sina unika lösningar för drift och hantering av mobila tjänster, programvara och hårdvara. I samband med denna utveckling kommer Techstep nu att centralisera, expandera och bygga en stark affärscontrollermiljö som kommer att arbeta nära affären, på koncernnivå i en matrisorganisation.

Dina arbetsuppgifter

Som Business Controller kommer du att arbeta i gränssnittet mellan det kommersiella och det finansiella genom att stödja, motivera och utmana produktägare och verksamhet inom ekonomiska frågor. Rollen är helt central för att säkerställa ytterligare lönsam utveckling för Techstep genom god ekonomisk hantering och kontroll, samt att bygga upp god insikt och möjlighet för stark beslutsinformation. I den här positionen har du en utmärkt möjlighet att hjälpa till att forma Controllermiljön i gruppen i en roll med mycket ansvar och stora möjligheter till inflytande.
  • Säkerställa en bra överblick över intäkter, kostnader och marginaler
  • Utföra analyser och business case på ett proaktivt sätt som stöder de strategiska målen och bidrar till gruppens måluppfyllelse
  • Tät dialog och samarbete med Redovisning i samband med periodisk nedläggning och rapportering
  • Tillsammans med Billing-teamet vidareutveckla området och systemen för att säkerställa arbetet är så effektivt som möjligt och med högsta möjliga precision
  • Utveckla processer, modeller och rapporter som säkerställer effektiva och automatiserade lösningar
  • Bidra till att höja och utveckla företaget inom insikt och datadrivna analyser
  • Central resurs i gruppens budget och prognosprocess
Din profil

Vi söker dig som har arbetat i en likvärdig roll tidigare och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med Techstep. Vi ser att du har en magisterexamen inom ekonomi och flera års erfarenhet. Du har känsla för affärer och en allmänt god förståelse för redovisning. Intresse och goda kunskaper för tekniska lösningar är mycket önskvärt. För att lyckas i rollen behöver du mycket goda kunskaper i Excel och gärna i kombination med andra analysverktyg och BI-lösningar.
Som person är du initiativtagande, proaktiv och analytisk med förmågan att se helheten utan att tappa detaljerna. Din nyfikenhet och ditt engagemang smittar av sig på kollegorna och du trivs i en miljö där teamet är viktigt.

Techstep erbjuder
En central och synlig roll i ett gediget börsbolag i stark tillväxt. Här får du engagera dig för att bygga och implementera controllerfunktionen över nationella gränser i en mycket självständig roll med stora möjligheter till inflytande och ansvar.
Företaget befinner sig i en fas med utbyte och implementering av nya IT -system, BI -system och konsolideringsverktyg. Med rätt bakgrund och intresse kommer du att kunna vara central i denna utveckling.

Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 2021-10-31. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella Albertsson, gabriella.albertsson@effektiv.se

Sökord

businesscontroller, analys, BI, Excel,
Mer info
Kontaktperson Gabriella Albertsson
Telefon 033 430 38 37
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 7 dec 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.