Processtekniker/Ansvarig Driftsledare

Processtekniker/Ansvarig Driftsledare

Swerock är en av Sveriges största betongleverantörer. Genom stora satsningar på utveckling och med hållbarhet som främsta drivkraft ligger vi framkant när det gäller att skapa smarta lösningar för framtidens byggande. Vi gör byggandet lite enklare.

Från vår betongfabrik i Borås producerar och levererar vi betong till våra kunder. Dit söker vi nu vår nästa processtekniker. Att arbeta som processtekniker hos oss innebär spännande och varierande arbetsdagar med bl.a. processtyrning, kundkontakt och lättare reparationer av betongfabriken.

Om tjänsten

Rollen innebär att du ansvarar för framställning av betong genom processtyrning samt planering av inleveranser och betongbilar. Även provtagning av betong förekommer. Du har daglig kontakt med våra leverantörer, chaufförer och kunder. Du är även behjälplig vid underhåll och lättare reparationer av betongfabriken. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstider.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse och en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du tycker det är roligt med kundkontakt, är strukturerad och lösningsfokuserad. Du är prestigelös, affärsmässig och driven samt trivs med ett flexibelt arbetssätt. Har du tidigare erfarenhet av service, underhåll och/eller reparationer ser vi det som en fördel. Om du tidigare arbetat med betong är det en merit, men det viktigaste är att du har en positiv inställning och viljan att växa tillsammans med oss! För tjänsten krävs att du har B-körkort, god datorvana och kan kommunicera i svenska språket mycket bra, både i tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag! Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med Arbetschef Andreas Arvidsson, 0733-84 71 67.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)