Servicekoordinator

Servicekoordinator

Vi söker nu en allmänteknisk och ansvarsfull kollega med tidigare erfarenhet av att koordinera service- och garantiuppdrag och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett snabbt växande företag.

Arbetsuppgifter

Rollen som servicekoordinator hos oss innebär att du skall koordinera och stötta service- och garanti uppdrag för fälttekniker, hantering av reservdelsorder samt vid behov utföra teknisk fältherre, installationer och interna reparationer.

Kvalifikationer

Du har hög servicekänsla och är van att alltid sätta kunden i fokus. Tjänsten är mycket självstyrande så det krävs att du är en självständig problemlösare, har god datavana, har tidigare erfarenhet av att koordinera eftermarknadsuppdrag, allmänteknisk utbildning eller praktisk erfarenhet och goda engelskakunskaper i både tal och skrift.

Villkor

Då tjänsten emellanåt kräver en del resande (uppskattat till 20%) med kundbesök, krävs det att du som person är flexibel, social och är van att arbeta självständigt. Du har tidigare resvana. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Körkort B krävs.
Mer info
Kontaktperson Niclas Mellqvist
Telefon 0701-900525
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beskrivning

Svenska BakePartner AB är ett familjeägt företag som utvecklar och tillverkar pizza- och bakugnar.

Försäljning sker via distributörer och vi har sedan starten 1992 levererat våra ugnar under varumärket PizzaMaster, till fler än 150 länder. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas med en modern och flexibel organisation där det finns stora möjligheter att utvecklas och påverka företagets utveckling. I dag är vi 30 anställda och omsätter 65 miljoner. Företaget finns på Viareds industriområde utanför Borås.