Servicekoordinator

Servicekoordinator

Vi söker i samarbete med GALPU AB en duktig och ansvarsfull kollega med tidigare erfarenhet inom administration/koordinator/teknik och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett snabbt växande företag.

Arbetsuppgifter

Rollen som servicekoordinator hos oss innebär att du skall koordinera och stötta eftermarknadsservice- och garanti uppdrag för fälttekniker, hantering av reservdelsorder, tekniskt stöd till säljavdelningen, stöd vid teknisk utveckling samt teknisk utbildning av externa samarbetspartners emellanåt förekommer även tekniskt fältservice, installationer och interna reparationer.

Kvalifikationer

Du har hög servicekänsla och hög social kompetens och är van att alltid sätta kunden i fokus. Då tjänsten är i mycket självstyrande så krävs att du har stor initiativtagande och är en självständig problemlösare. Du har god datavana, har tidigare erfarenhet som eftermarknadskoordinator, teknisk praktisk utbildning eller erfarenhet, elektrisk kunskap, goda kunskaper i engelska både i tal och skrift samt hög social kompetens. Erfarenhet av affärssystemet Monitor är meriterande.

Villkor

Då tjänsten emellanåt kräver en del resande (uppskattat till 20%) med kundbesök, krävs det att du som person är flexibel, social och är van att arbeta självständigt. Du har tidigare resvana. Då vi är ett snabbt växande företag är det viktigt att du är förändringsbenägen. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat. Körkort B krävs.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.galpu.se
Sista ansökningsdag 29 dec 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska BakePartner AB är ett familjeägt företag som utvecklar och tillverkar pizza- och bakugnar.

Försäljning sker via distributörer och vi har sedan starten 1992 levererat våra ugnar under varumärket PizzaMaster, till fler än 145 länder. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas med en modern och flexibel organisation där det finns stora möjligheter att utvecklas och påverka företagets utveckling. I dag är vi 30 anställda och omsätter 65 miljoner. Företaget finns på Viareds industriområde utanför Borås.