Montörer till Svenska BakePartner AB

Montörer till Svenska BakePartner AB

Arbetsbeskrivning
Som Montör hos oss arbetar du i ett produktionsteam bestående av 9 mindre produktionsgrupper. De olika produktionsgrupperna består av förmontering, montering och lager där det ingår arbetsuppgifter som exempelvis lagerhantering, plock, svets, för- och slutmontering, slutprovning och emballering.

Nu söker vi personal med fokus mot förmontage el och slutprovning vilket innebär montering av el- komponenter samt funktionskontroll. Inom vårt produktionsteam finns även goda möjligheter till rotation med att lära sig andra arbetsuppgifter inom övriga produktionsgrupper.
Företagets samtliga funktioner finns samlade i våra lokaler på Viared i Borås vilket innebär ett nära samarbete och snabba beslutsvägar mellan utveckling, produktion och kvalité.
Våra ugnar utvecklas internt, ingående material köps av underleverantörer och lagras i anslutning till vår monteringshall vilket ger en ren och tyst tillverkning med en mycket bra arbetsmiljö.

Din Profil
För att passa och trivas som Montör hos oss krävs det att du är noggrann, ansvarsfull och effektiv.
Är du idag montör eller gillar tillverkning och/eller att montera maskiner? Tycker om att arbeta både självständigt och tillsammans med andra?
Då kan du vara en av de montörer vi söker!
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.

Kvalifikationer
Vi söker en allmänt händig medarbetare med intresse för tillverkning som har lätt för att läsa monteringsinstruktioner. Det är meriterande med tidigare erfarenhet som montör, montering av el- komponenter, funktionskontroll eller genomförd montörsutbildning.

Du ska ha god läs- och skrivförståelse i svenska språket.

Övrigt
Tjänsten är heltid och våra arbetstider är 7.00-16.00 måndag-torsdag, fredag 7.00-15.00. Företaget har kollektivavtal och tillämpar flextid.
Denna rekrytering görs i samarbete med Maria Ljungqvist på Koncept HR. Rekryteringen sker löpande så vänta inte med att skicka in dina ansökningshandlingar. Frågor om tjänsten kan ställas till Maria på telefon 0761 388 155.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://galpu.se
Sista ansökningsdag 8 juli 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska BakePartner AB är ett familjeägt företag som utvecklar och tillverkar pizza- och bakugnar.
Produkterna består av PizzaMaster (pizzaugnar) och BakePartner (bageriugnar) och är världens största elektriska deck ugns serie med 85 olika storlekar och med över 1 500 modeller.
Försäljning sker via distributörer och vi har sedan starten 1992 levererat våra ugnar under varumärket
PizzaMaster, till fler än 150 länder. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas med en modern och flexibel organisation där det finns stora möjligheter att utvecklas och påverka företagets utveckling.
I dag är vi drygt 30 anställda och omsätter 70 miljoner. Företaget finns på Viareds industriområde utanför Borås.