Elkonstruktör

Elkonstruktör

Vi söker i samarbete med GALPU AB en duktig och ansvarsfull kollega med tidigare erfarenhet som el konstruktör och som har ambitioner att vara med och bidra i utvecklingen av ett snabbt växande företag på en global marknad.

Arbetsuppgifter

Våra ugnar utvecklas i nära samarbete med kunder över hela världen där höga krav ställs på framförallt tillförlitlighet, kapacitet och innovativ design. Tillförlitligheten är extra viktig eftersom våra ugnar ofta är den enskilt viktigaste produkten för våra kunders verksamhet. Höga krav ställs även på produktionsanpassning för en effektiv tillverkning med hög kvalitet.

Samtliga funktioner inklusive tillverkningen finns samlade i företagets lokaler på Viared i Borås vilket innebär ett nära samarbete mellan avdelningarna och korta beslutsvägar. Du kommer att arbeta i ett mindre team bestående av elkonstruktion, maskinkonstruktion, produktionsteknik och kvalitet för att utveckla nya produkter samt förbättra befintliga produkter där du kommer att vara den drivande personen för våra ugnars elkonstruktion. I ugnens elkonstruktion ingår i huvudsak styrning av ugnarnas funktion, komponentval, displayer, kretskort, provning, automation, schemaritning, instruktioner och annan nödvändig dokumentation samt kontakt med externa leverantörer där extern kompetens är nödvändig.

Om dig

Är du elkonstruktör och/eller automationsingenjör? Är du dessutom flexibel, noggrann, tar egna initiativ, har lätt för att samarbeta, uttrycker dig väl i tal och skrift samt tycker om att jobba tillsammans med andra? Då kan du vara en av de ingenjörer vi söker. För att trivas i den här tjänsten har du kompetens inom elkonstruktion, CAD (exempelvis Elprocad) och/eller elelektronikkonstruktion och programmering. Du är flexibel, noggrann och vill ta ansvar för konstruktioner och projekt.

Villkor

Som person är du stresstålig med hög servicekänsla och har lätt för att anpassa dig vid olika situationer. Då vi är ett snabbt växande företag är det viktigt att du är förändringsbenägen. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet och inställning då det är avgörande för att nå goda resultat.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beskrivning

Svenska BakePartner AB är ett familjeägt företag som utvecklar och tillverkar pizza- och bakugnar. Försäljning sker via återförsäljare och vi har sedan starten 1992 levererat våra ugnar under varumärket PizzaMaster, till fler än 145 länder. Vi befinner oss i en stark tillväxtfas med en modern och flexibel organisation där det finns stora möjligheter att utvecklas och påverka företagets utveckling. I dag är vi 30 anställda och omsätter 65 miljoner. Företaget finns på Viareds industriområde utanför Borås.