Kantpressare till Sveba Dahlen

Kantpressare till Sveba Dahlen

Vi söker kantpressoperatör till tillverkningsavdelning på Sveba Dahlen AB i Fristad!

Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag världsledande inom utveckling och tillverkning av utrustning för bageriindustrin. Huvudkontoret ligger i Fristad utanför Borås, Sverige. Vårt mål är att bibehålla flexibiliteten, leveransprecisionen samt effektiviteten i tillverkningsprocessen till gagn för våra interna och externa kunder. Som kantpressare hos Sveba Dahlen kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av kantpressning och daglig skötsel av maskinerna enligt specifikation. Programmering av kantpressen är också en stor del av arbetsdagen. Det kan även förekomma truckkörning i det dagliga arbetet, trucken kommer främst vara till hjälp för att flytta material på ett effektivt sätt som används under kantpressningen.

Krav:
  • Avslutad gymnasieutbildning. Industri/teknik programmet eller likvärdig arbetslivserfarenhet.
  • Har god ritningsläsnings förmåga
  • Truckkort
Meriterande:

- Erfarenhet av kantpressning.

För att lyckas i rollen som kantpressare ser vi att du är målinriktad, noggrann och strukturerad. Det är viktigt att ha ett noggrant fokus under kantpressningen för att leverera det bästa möjliga resultatet. Vi tror därför att du som söker arbetar med hög säkerhetsmarginal och arbetar med våra kunder i fokus. För att trivas i rollen bör du vara förändringsbenägen då arbetet är varierande och produkterna kan vara skiftande. Vi ser även att du som person har god kommunikations- samt samarbetsförmåga.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse

Ort: Fristad

Arbetstider: Måndag till fredag, 07.00-16.00

Omfattning: Heltid

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via annonsen! Intervjuer sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Robert Korén
Telefon 0733867558
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 aug 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se