Vi söker en Content Creator på deltid till spännande kund i Skene

Vi söker en Content Creator på deltid till spännande kund i Skene

Dina arbetsuppgifter

I denna spännande roll som Content Creator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära att:
  • Arbeta med inbound marketing för att attrahera slutkund till deras produkter.
  • Arbeta med att skapa innehåll genom texter på både engelska och svenska som de kan använda i sin marknadsföring samt hemsida.
  • Arbeta med att fota deras produkter i fotostudio samt skapa rörligt material.
  • Publicera bilder och videor med ett gott öga för färg och form.
Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta självständigt och har en god förmåga att arbeta effektivt med ett öga för färg och form. Tjänsten är på deltid (50%) och arbetstiderna är 8-17. Företaget är flexibla för när du arbetar med hänsyn till eventuella studier.

Din profil

Vi söker dig som är kreativ och som har ett brinnande intresse för design och foto. Vi tror att du har läst media eller liknande på gymnasiet? Eller har ditt personliga intresse resulterat i att du på egen hand lärt dig bemästra konsten att fota professionella bilder i studiomiljö? Då kan du vara den vi söker! Skulle du ha en pågående eller avslutad utbildning inom området ser vi detta som meriterande men det viktigaste är att du besitter intresset för färg och form. Vi ser gärna att du besitter kunskaper i bildbehandlingsprogram eller grundläggande kunskaper i programmering men detta är inget krav. För rollen är det viktigt att du har väldigt goda kunskaper i svenska och engelska och är bekväm med att skapa text på engelska. Då du kommer ingå i ett relativt nytt sammansatt team men mycket kompetens inom gruppen ser vi gärna att du är kommunikativ, en teamplayer och lyhörd för vad som behöver genomföras. För att passa i rollen behöver du ha ett prestigelöst förhållningsätt till ditt arbete där du tar dig an även mindre kreativa arbetsuppgifter på ett positivt sätt. För dig som börjar hos vår kund kommer du att få utlopp för din kreativa sida samt få möjlighet att lära dig mycket av dina kollegor i teamet och få möjlighet att vara med i deras spännande förändringsprocess mot att modernisera företaget. Vi tror att du som söker är initiativtagande och självständig i ditt arbetssätt där du inte är rädd för att prova dig fram och lär dig av eventuella misstag. Då arbetsbördan i perioder går upp och vissa projekt kan ha en tight deadline tror vi att rollen passar dig som är stresstålig och kan behålla ett tydligt fokus trots arbetsbördan samt ha förmågan att prioritera mellan arbetsuppgifter.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lisa Skoglund
Telefon 704 21 43 94
Område Borås
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett företag som är verksamma i detaljhandeln och är ledande inom deras bransch i norra Europa. Deras produkter kännetecknas av hög kvalitet, funktion och vacker design. Vår kund har en gedigen historia men genomgår nu förändringar för att moderniseras och gå mer mot digitalisering. Vill du vara med på deras spännande de har framför sig och lära dig mycket på vägen? Ta chansen och sök rollen som Content Creator redan idag!