Vill du praktisera inom rekrytering och bemanning under VT 2020?

Vill du praktisera inom rekrytering och bemanning under VT 2020?

Vi på StudentConsulting hjälper gärna dig som är på väg ut i arbetslivet att få praktisk erfarenhet inom ditt program. Vi söker dig som är studerande på högskola, universitet eller liknande och har en planerad praktikperiod under våren.

Information om uppdraget:

Till vårt Boråskontor söker StudentConsulting dig som vill göra praktik under vårterminen 2020. Du kommer vara med i vårt dagliga arbete och praktisera nära våra medarbetare som arbetar med rekrytering, bemanning och jobbmatchning. Uppgifterna kommer vara varierade och består bland annat av rekrytering såsom urval, telefonintervjuer, intervjuer och referenstagning samt personaladministration. Du kommer få en stor inblick i rekryteringsprocessen samt inom vår bemanningsverksamhet.

Din planerade praktikperiod är förlagd under vårterminen och vi ser att den är på minst 8 veckor och gärna längre. Praktiken kommer vara förlagd mån-fre 8-17, med hänsyn till ev arbete/rapport som ska skrivas. Du kommer utgå från vårt kontor som finns på Allégatan i Borås.

Detta söker vi:

För att kunna göra din praktik hos oss måste du ha en planerad praktik från antingen dina studier eller ex Arbetsförmedlingen.

Som person är du orädd, driven, strukturerad och ansvarsfull. Eftersom arbetet innebär kontakt med både kandidater, konsulter och till viss del kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs med att ha telefonkontakt. Du trivs bäst i en dynamisk organisation med ett högt tempo, där den ena dagen inte är den andra lik.

Vad erbjuder vi dig?
  • Delaktighet i våra processer och ansvar som förbereder dig för arbetslivet.
  • Högt i tak med möjlighet till mycket eget arbete.
  • En del i ett härligt team och ett breddat nätverk.
Efter din praktik finns det möjligheter till extraarbete och när du tagit examen kanske du blir vårt nästa stjärntillskott.

Urval sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Internship / Praktik
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com