Vi söker däckmontörer inför kommande säsong!

Vi söker däckmontörer inför kommande säsong!

Är du villig att hugga i, uppskattar ett högt arbetstempo och är intresserad av bilar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Som däckmontör är din huvudsakliga uppgift att byta däck på bilar men det förekommer också andra arbetsuppgifter såsom; däckservice, montering, balansering, skiftning, reparation mm. Det är viktigt att du har en hög kvalitetsmedvetenhet, är noggrann då arbetet sker i ett högt tempo samt har god fysik då det behövs för att hantera däckens storlek och tyngd.

Du blir visstidsanställd hos oss på StudentConsulting och uthyrd till vår kund i Borås

Detta söker vi:

Rätt person för detta uppdrag är ansvarsfull, stresstålig, har ett intresse för bilar och har en god fysik. B-körkort, truckkort samt erfarenhet av däckskifte är mycket meriterande men att du har intresset och viljan är det som är viktigast. Goda kunskaper i det svenska språket där du kan använda språket i så väl tal som skrift är ett krav.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se