Studie- och Yrkesvägledare - extraarbete

Studie- och Yrkesvägledare - extraarbete

Vill du vara med och bidra till att personer utan sysselsättning hittar sin väg i livet? Har du en utbildning som Studie- och Yrkesvägledare och kan börja arbeta omgående? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Som Studie-och Yrkesvägledare har du en central roll i vårt jobbmatchningsteam. Arbetet består främst av att stötta våra deltagare i att fatta välgrundade beslut om studie- och yrkesval på kort och lång sikt. I dina arbetsuppgifter ingår individuella vägledningssamtal, samt informationsträffar.

Vi söker dig som studerar, har annan huvudsaklig sysselsättning på 50% eller är pensionerad SYV.

Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och tillhöra vårt interna team i Borås. Du kommer att arbeta på vardagar med varierade arbetstid mellan kl 8-17. Anställningsformen är en timanställning och antal timmar kommer variera efter verksamhetens behov.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är färdigutbildad studie- och yrkesvägledare, tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande men ej ett krav.

Som person är du pedagogisk och inger förtroende. Du brinner för att vara med och bidra till att unga hittar en väg i livet att följa, och har respekt för alla människors lika värde.

Du är också strukturerad och gillar att planera ditt arbete. God samarbetsförmåga och flexibilitet värderas högt.

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök gärna redan idag!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com