Studerande personaladministratör sökes till Borås!

Studerande personaladministratör sökes till Borås!

Är du en målinriktad och driven student? Är du flexibel och tycker om att arbeta med människor och service? Vi söker nu en engagerad personaladministratör till StudentConsultings kontor i Borås!

Information om uppdraget:

Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter, kandidater och kunder.

Arbetsuppgifterna som personaladministratör innebär bland annat:
  • Urval, telefonintervjuer, personliga intervjuer samt referenstagning.
  • Telefonkontakt med kandidater/konsulter.
  • Vara studentambassadör ute på Högskolor & universitet.
  • Administration.
Detta söker vi:

Krav för tjänsten är att du kan jobba cirka 2-3 dagar i veckan och är idag studerande inom området personal, ekonomi eller likvärdig utbildning. Lön enligt avtal. Anställningen är på 6 månader med goda möjligheter till förlängning.

Som person hanterar du att arbeta kvalitetsmässigt under stressade situationer och trivs i en miljö där det snabbt kan ske förändringar. Du är driven, organiserad och ansvarsfull. Arbetet kommer att innehålla kontakt med kandidater och konsulter personligt samt genom telefon, vilket innebär att du bör vara utåtriktad och trivas i en roll med att skapa, utveckla relationer. Du trivs att arbeta i ett team och även att arbeta självständigt och ta egna initiativ. Tidigare erfarenhet av bemanningsbranschen och liknande administrativa arbeten är meriterade.

Tjänsten räknar att startas i mitten/slutet av September, så se till att söka redan idag!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Administration, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 27 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se