Student med erfarenhet av butiksarbete sökes till vår kund i Borås!

Student med erfarenhet av butiksarbete sökes till vår kund i Borås!

Är du student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba med försäljning och kundservice? Har du erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker för kunds räkning butikspersonal för omgående start. Vår kund är ledande inom babyprodukter och vi söker nu två personer med en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% och som vill jobba två-tre dagar i veckan i deras butik i Borås.

Dina arbetsuppgifter:
  • Försäljning
  • Plocka upp varor
  • Kassahantering
För att bli aktuell för tjänsten måste du kunna arbeta 2-3 dagar i veckan, dagtid. Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är en behovsanställning och arbetstiderna är 10-18 vardagar samt 10-14 på lördagar. Lön enligt avtal. Intervjuer sker löpande och tillsättning av tjänsten sker då rätt kandidat hittats.

Du kommer ingå i ett litet team och arbeta sida vid sida med ansvarig för butiken. Det är viktigt att du är serviceminded, självgående och kan ta egna initiativ.

Detta söker vi:

Erfarenhet som butikssäljare är ett krav! Du är organiserad, strukturerad och serviceinriktad. Vidare är det viktigt att du som söker är kommunikativ och talar svenska samt engelska flytande. Vi ser gärna att du har ett intresse för försäljning och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Eftersom du kommer arbeta med försäljning av produkter riktade mot barn är det ett mycket stort plus om du har erfarenhet inom området. Du bör vara självständig och klara av att arbeta i såväl team som ensam. Som person är du öppen och flexibel, du är initiativrik och utför dina arbetsuppgifter noggrant. Känner du igen dig? Sök redan idag på www.studentconsulting.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se