Sommarjobbare med lätt sömnadskunskap sökes till Eskils Tryckeri i Borås!

Sommarjobbare med lätt sömnadskunskap sökes till Eskils Tryckeri i Borås!

Söker du ett sommarjobb i Borås? Är du tillgänglig för jobb från v26 till v29? Då kan vi ha jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu två personer som under sommaren ska jobba med lättare sömnad där dina arbetsuppgifter kommer att vara att sy plastremmar med en raksöm.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Eskils Tryckeri i Borås! Du kommer att arbeta skift med både dag och kvällspass under v26 till v29 samt eventuellt v31. Det är viktigt att du som söker kan arbeta heltid under dessa veckor!

Detta söker vi:

Vi vill att du som söker är driven, uppmärksam och noggrann! Du gillar att arbeta i team men är också självgående och ansvarstagande! Störst vikt lägger vi vid dina personliga egenskaper och att du är en positiv och glad person som vill jobba med ett gäng härliga kollegor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter! Låter jobbet intressant? Sök redan idag då vi behandlar ansökningarna löpande.

Om arbetsgivaren:

Eskils är tryckeriet som tagit steget till att bli en idérik kommunikationspartner. De erbjuder kompletta helhetslösningar, från analys och skapande, till tryck och logistik. Varje uppdrag är unikt och resulterar i ett smart, skräddarsytt koncept. Allt för att optimera deras insatser så att de alltid ger bästa totalekonomi för deras kunder. De har flera av Nordens största kedjeföretag och varumärken på kundlistan och förstår värdet av att blixtsnabbt reagera på förändrade köpmönster i marknaden.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se