Sommarjobba som fastighetsskötare under juli-augusti

Sommarjobba som fastighetsskötare under juli-augusti

Söker du ett fritt och varierande sommarjobb där du får arbeta mycket utomhus i sommar? Då har vi tjänsten du letar efter!

Information om uppdraget:

Som fastighetsskötare kommer du att få ett mångsidigt jobb där du arbetar med yttre skötsel, så som gräsklippning och ogräsrensning.
I tjänsten är datorn ett självklart arbetsredskap och varje arbetsorder hanteras digitalt.
Det är ett varierande jobb där den ena dagen inte är den andra lik. Jobbet kräver att du är social och professionell eftersom du dagligen kommer träffa mycket människor. Du brinner för att leverera riktigt bra service till kunderna, dvs. de boende i bostadsrättsföreningarna runt om i Borås.

Detta söker vi:

Vi söker, åt Riksbyggens vägnar, personer som trivs med att jobba utomhus och som är nyfikna på fastighetsskötaryrket. Är du praktiskt lagd, gillar att möta människor och att leverera service med ett glatt leende, då är du personen vi söker!
Som person trivs du bra med att arbeta både självständigt men också i ett team och du har lätt för att kommunicera, både i gruppen och med kunder. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och kan strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt.

B-körkort är ett krav för att vara aktuell för denna tjänst. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat med start i juli. Uppdraget pågår under 5 veckor under perioden juli-augusti.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Miljö & Djurvård, Naturvård
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se