Rekryterare till StudentConsulting i Borås

Rekryterare till StudentConsulting i Borås

Är du resultat- och kundorienterad, håller hög servicenivå och trivs i en varierande och tempofylld vardag? Strukturerad, ansvarstagande och har ett stort intresse för rekrytering och bemanning? Då kan du vara vår nya kollega!

Information om uppdraget:

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har tillsatt drygt 15 000 jobb i Sverige, Norge och Danmark det senaste året. Vårt rekryteringsnätverk består av 206 uppdragsorter, över 450 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

Vi vill nu stötta upp teamet med en rekryterare på heltid med start under oktober. Tjänsten är en visstidsanställning och sträcker sig tom. 31 augusti 2023 med möjlighet till förlängning.

I rollen arbetar du med;
  • Ansvar för kandidatinflöde till olika tjänster, via bla. search, mässor och sociala medier.
  • Rekrytering av nya konsulter. Från annonsutformning till urval, intervjuer, referenstagning och sedan anställning.
  • Schemaläggning och sjukfrånvarohantering.
  • Daglig kontakt med konsulter och kunder, främst kring beställning och schemaläggning.
  • Administrativa uppgifter rörande både kandidater och konsulter
En stor del av kunderna du arbetar med finns inom lager - och logistikbranschen där du, tillsammans med ansvarig konsultchef, ser till att bemanna med rätt person på rätt plats och i rätt tid. Du kommer även att rekrytera inom tjänstemannaområdet.

Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga relationer med kandidater, konsulter och kunder. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom personal och arbetsliv eller liknande utbildning. Du är i början av karriären och har en stark vilja att lära och utvecklas. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav.

Som person är du resultatorienterad, självgående, initiativtagande och handlingskraftig. Du brinner för affärer och mötet med människor. Du är strukturerad med en god förmåga att prioritera ditt arbete. Du har god förmåga att kommunicera på svenska och engelska i både tal och skrift och du formulerar lätt och snabbt texter för exempelvis platsannonser samt presentationer mot kund.

Vidare är du lyhörd, lösningsorienterad och professionell i ditt bemötande mot kandidater, konsulter och kunder. Ditt arbete genomsyras av hög servicenivå och kvalité, såväl internt som externt då det är viktigt för dig att både kund, kandidat och konsult får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen. Vi ser gärna att du som söker har B-körkort.

Vi vill också att du gör de tre tester som finns tillgängliga på din profil i samband med att du skickar in din ansökan.
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Affärschef Jennifer Tjernlund på jennifer.tjernlund@studentconsulting.com

Sökord: Rekrytering, Rekryterare, Bemanning, HR

Sökord: Rekrytering, Rekryterare, Bemanning, HR
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com