Produktionspersonal med lätt sömnadskunskap sökes till Eskils Tryckeri!

Produktionspersonal med lätt sömnadskunskap sökes till Eskils Tryckeri!

Gillar du att arbeta i ett högt tempo, är fysiskt uthållig och är tillgänglig för start redan vecka 39? Då kan detta vara ett jobb för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu tre personer som under vecka 39 - vecka 42 ska jobba med lättare sömnad där dina arbetsuppgifter kommer att vara att sy plastremmar med en raksöm.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund Eskils Tryckeri i Borås! Du kommer att arbeta skift med både dag- och kvällspass under vecka 39 till vecka 42. Det är viktigt att du som söker kan arbeta heltid under dessa veckor!

Detta söker vi:

Vi vill att du som söker är driven, noggrann och fysiskt uthållig! Du gillar att arbeta i team men är också självgående och ansvarstagande! Störst vikt lägger vi vid dina personliga egenskaper och att du är en positiv och glad person som vill jobba med ett gäng härliga kollegor.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från liknande arbetsuppgifter! Låter jobbet intressant? Sök redan idag då vi behandlar ansökningarna löpande.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se