Personaladministratör till vårt team i Borås!

Personaladministratör till vårt team i Borås!

Är du en målinriktad och driven student? Är du flexibel och tycker om att arbeta med människor och service? Vi söker nu en engagerad personaladministratör till StudentConsultings kontor i Borås!

Information om uppdraget:

Du kommer i tjänsten ha daglig kontakt med våra konsulter, kandidater och kunder.

Arbetsuppgifterna som personaladministratör innebär bland annat:
  • Urval, telefonintervjuer, personliga intervjuer samt referenstagning.
  • Telefonkontakt med kandidater/konsulter.
  • Vara studentambassadör ute på Högskolor & universitet.
  • Administration.
  • Vara med på workshops för att vägleda och stötta arbetssökande till jobb eller till reguljära studier.
Detta söker vi:

För att passa hos oss krävs att du är självgående, initiativtagande och att du ser utveckling och ansvar som en spännande utmaning.

Du bör trivas i att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är flexibel då behovet snabbt kan ändras både vad gäller arbetsuppgifternas innehåll och arbetstider. Vi ser gärna att du ska kunna arbeta 2-3 dagar i veckan.

Kravet för att söka denna tjänst är att du läser en universitets- eller högskoleutbildning på minst 50% med inriktning mot ekonomi, personal, beteendevetenskap, marknadsföring eller likvärdig utbildning. Du har god datorvana och behärskar engelska i så väl tal och skrift.

Blir du vår nästa personaladministratör? Anta utmaningen och skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsten sker när vi hittat rätt personer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com