Lokalvårdare på heltid i Borås!

Lokalvårdare på heltid i Borås!

Har du erfarenhet och utbildning inom städ? Söker du en långvarig tjänst inom lokalvård? Då ska du söka denna tjänst!

Information om uppdraget:

För att vara aktuell för denna tjänst har du erfarenhet av lokalvårdsyrket sedan tidigare och du trivs med att ta ansvar och arbeta med renhållning och service!
Du kommer arbeta med lokalvård hos ett företag i Borås med förekommande arbetsuppgifter så som städning av kontorsytor, personalkök, fönsterputs m.m.

Uppdraget är på heltid och börjar med en sex månaders visstidsanställning, för rätt person finns goda möjligheter till en tillsvidareanställning. Arbetstiden är förlagd under dagtid i Borås. Tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person.

Detta söker vi:

Vi vill att du har ett intresse för service och att du är driven, flexibel och engagerad i det du gör! Du ser till att det är fräscht och snyggt runt omkring dig. Du gillar att arbeta i team men är också mycket självgående och ansvarstagande. Du är initiativrik och har en positiv energi som smittar av sig på din omgivning. Du ska kunna arbeta dagtid och trivas med att jobba tidiga mornar! Låter jobbet intressant? Sök redan idag, vi behandlar ansökningarna löpande.

Sökord: Städ, Service, Lokalvård

Sökord: Städ, Service, Lokalvård
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fastighet, Lokalvård, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com