Lokalvårdare med B-körkort i sommar hos Riksbyggen/7-fast AB i Borås!

Lokalvårdare med B-körkort i sommar hos Riksbyggen/7-fast AB i Borås!

Söker du ett sommarjobb? Trivs du med ett självständigt arbete och är driven? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som vill arbeta med lokalvård hos vår kund Riksbyggen/7-Fast AB i Borås. Dina arbetsuppgifter kommer innebära städ och renhållning av fastigheter (så som trappstädning av allmänna utrymmen, tvättstugor, toaletter) i Borås, där arbetstiderna är förlagda mellan måndag till fredag kl. 06:00-15:00. Uppdraget pågår under 4-5 veckor med start i början av juli. Lön enligt avtal.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Detta söker vi:

För att du skall vara aktuell för tjänsten ser vi att du kan jobba hela perioden. Körkort är ett krav eftersom du kommer använda tjänstebil i arbetet då du tar dig mellan olika fastigheter. Vi vill att du har ett intresse för kundbemötande och service samt att du är driven och engagerad i det du gör! Du ser till att det är fräscht och snyggt omkring dig. Som person ser vi att du är plikttrogen, strukturerad, ordningsam och systematisk. Stämmer detta in på dig? Sök redan idag, då vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se