Lagerarbetare sökes för kommande uppdrag i Borås!

Lagerarbetare sökes för kommande uppdrag i Borås!

Trivs du med ett fysiskt arbete? Då bör du söka denna tjänst!

Information om uppdraget:

Vi söker nu lagerarbetare för kommande behov hos vår kund i Borås. Vår kund är ett modeföretag som har en del av sin verksamhet centralt i Borås.

I denna tjänst kommer du att arbeta på lager med att plocka och packa varor. Det gäller därför att vara alert och effektiv, varför du bör ha god fysik och inte ha några problem med att jobba under tidspress. Du är en teamplayer och vill sätta upp egna mål för varje arbetsdag. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt liksom vikten av att vara engagerad och stresstålig.

Uppdraget innebär att du kommer vara anställd av StudentConsulting och arbeta hos vår kund som konsult. Uppdraget är på heltid och arbetstiderna kan variera mellan dag och kväll, måndag-fredag.

Detta söker vi:

Din profil:
  • Gymnasiekompetens
  • Trivas i ett arbete där du får röra på dig
  • Förmåga att snabbt se logiska samband och ha ett gott siffersinne
  • Är organiserad, strukturerad och noggrann
  • Lagererfarenhet, B-körkort och truckkort är mycket meriterande
Som person är du arbetsvillig och tvekar inte att hugga i om det behövs. Du är flexibel, stresstålig och har en positiv inställning. För att passa för denna tjänst inom lager ska du trivas med att arbeta i ett högt tempo.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se