Kvinnliga provmodeller sökes till Nelly.com i Borås!

Kvinnliga provmodeller sökes till Nelly.com i Borås!

Vi söker nu tjejer i strl. S/36 för provning av plagg som tas fram till nya kollektioner på Nelly.com i Borås. Stämmer dina mått överens med de som beskrivs nedan? Då kan du vara personen vi söker!

Information om uppdraget:

Som provmodell hos Nelly är din huvuduppgift att prova plaggen för kommande säsonger tillsammans med ett team bestående av inköpare, designers och direktriser för att få fram den bästa passformen. När det finns tid över hjälper du till med andra arbetsuppgifter så som att mäta av plagg för kommande avprovningar.
Då du i första hand är anställd för att passa vår kroppsmåttlista är det viktigt att du har så korrekta mått som möjligt, samt att du håller dina mått under din anställning.

Längd: 172 cm
Byst: 86 cm (mät över bysten, under armarna och vågrätt i ryggen)
Under byst: 74 cm
Midja: 70 cm (mät där du är som smalast)
Stuss: 96 cm (mät där du är som bredast)
Lår: 57 cm (mät där du är som bredast)
BH-stl: 70 C

Provningarna är förlagda hos Nelly.com på deras kontor i Borås. Vi vill att du har minst ett år kvar av dina studier och du ska vara tillgänglig för jobb 2-3 dagar/veckan. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund. Lön enligt avtal.

Detta söker vi:

Det är viktigt att du anger dina egna exakta mått i din ansökan. Observera att detta inte är ett fotomodellsjobb, arbetsuppgifterna är endast avprovning av plagg, varför det är viktigt att du har de efterfrågade måtten.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen väntar en intervjuv och avprovning hos Nelly.com. Där kommer de att kontrollera att dina mått stämmer överens med deras krav. OBS! För att vi ska kunna ta din ansökan i beaktande är det ett krav att du anger dina mått (längd, byst, midja, stuss och BH-storlek). Observera att vi har löpande intervjuer under ansökningsperioden och tjänsterna kan bli tillsatta innan ansökningstiden har gått ut. Ansök redan idag på www.studentconsulting.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com