Kvinnliga provmodeller sökes till Nelly.com i Borås!

Kvinnliga provmodeller sökes till Nelly.com i Borås!

Vi söker nu tjejer i strl. S för provning av plagg som tas fram till nya kollektioner på Nelly.com i Borås. Stämmer dina mått överens med de som beskrivs nedan? Då kan du vara personen vi söker!

Information om uppdraget:

Tjänsten innebär att du provar av plagg för att få fram den bästa passformen tillsammans med vår kunds team som består av inköpare och direktriser. Det är därför mycket viktigt att dina kroppsmått stämmer överens med måtten nedan:
  • Längd: 172 cm (± 2 cm, alltså längd mellan 170-174 cm)
  • Byst: 83-89 cm (mät över bysten, under armarna och vågrätt i ryggen)
  • Midja: 67-73cm (mät midjemåttet, där du är som smalast)
  • Stuss: 93-99 (där du är som bredast)
  • BH-storlek: B- eller C-kupa
Provningarna är förlagda hos Nelly.com på deras kontor i Borås. Vi vill att du har minst ett år kvar av dina studier och du ska vara tillgänglig för jobb 2-3 dagar/veckan under våren och hösten. Arbetstiden är förlagd på dagtid. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kund. Lön enligt avtal.

Detta söker vi:

Det är viktigt att du anger dina egna exakta mått i din ansökan. Observera att detta inte är ett fotomodellsjobb, arbetsuppgifterna är endast avprovning av plagg, varför det är viktigt att du har de efterfrågade måtten.

Om du går vidare i rekryteringsprocessen väntar en audition hos Nelly.com. Där kommer de att kontrollera att dina mått stämmer överens med deras krav. OBS! För att vi ska kunna ta din ansökan i beaktande är det ett krav att du anger dina mått (längd, byst, midja, stuss och BH-storlek). Observera att vi har löpande intervjuer under ansökningsperioden och tjänsterna kan bli tillsatta innan ansökningstiden har gått ut. Ansök redan idag på www.studentconsulting.se.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se