Kundansvarig/konsultchef till StudentConsulting!

Kundansvarig/konsultchef till StudentConsulting!

Är du en driven, framåt och en kundfokuserad person? Har du tidigare erfarenhet av försäljning och service? Brinner du för resultat och att arbeta mot tydligt uppsatta mål? - Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting i Borås växer och nu letar vi efter vår nya kundansvarig.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:
  • Daglig kundkontakt och utveckling av pågående kundsamarbeten.
  • Resultatansvar för dina bemannings- och rekryteringsuppdrag
  • Nyförsäljning och merförsäljning
  • Personalansvar för dina konsulter
  • Uppföljning av prestationer, avveckling, medarbetarsamtal mm
  • Administrativa uppgifter rörande både kunder och konsulter
Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande, snabbt föränderlig och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att nå resultat samt att bygga långsiktiga kundrelationer. StudentConsulting är ett av Sveriges ledande bolag inom bemanning och rekrytering med kontor över hela Norden. Vi är ett ungt bolag där det är högt i tak och kreativiteten flödar.

Tjänsten är på heltid och tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid, måndag-fredag. Lön enligt avtal.

Detta söker vi:
  • Du trivs med att ständigt möta nya människor, nya situationer och har välutvecklande färdigheter för att lätt skapa goda relationer och därmed nöjda kunder och konsulter.
  • Du har en akademisk examen inom inom exempelvis personal, ekonomi eller likvärdig utbildning.
  • Du har 1-2 års erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter inom service, försäljning, marknadsföring eller liknande. Om du har arbetat med personalfrågor eller rekrytering sedan tidigare så ses det som meriterande.
  • Det är meriterande med ekonomi- och/eller säljkunskaper, gärna inom bemanningsbranschen.
Vi ser gärna att du är en framåt och driftig person som brinner för tillväxt och utveckling. Du är ambitiös, en duktig problemlösare och framförallt målinriktad. Du kommer själv att planera och styra din tid och dina aktiviteter så det är en förutsättning att du klarar av och trivs med att jobba självständigt samt att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att prioritera då arbetstempot är högt och marknaden är i ständig rörelse. Eftersom resor till och från kunder samt till dina konsulter görs dagligen så är B körkort ett krav.

För att trivas hos oss och i rollen som Kundansvarig ser vi att du är driven, engagerad och prestigelös. Vi söker dig som drivs av att göra affärer och trivs med att ständigt möta nya människor och nya situationer.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se