Jobba som lokalvårdare!

Jobba som lokalvårdare!

Söker du ett heltidsjobb? Trivs du med ett självständigt arbete och är flexibel och driven? Då kan vi ha uppdraget för dig. Vi söker dig som vill arbeta med lokalvård i Borås!

Information om uppdraget:

För att vara aktuell för denna tjänst trivs du med att arbeta med renhållning, gillar service samt är inte rädd för att hugga i!
Du kommer arbeta med lokalvård av fastigheter med förekommande arbetsuppgifter så som städning av kontorlokaler, trappor, toaletter, fönsterputs mm. Det är meriterande om du tidigare har erfarenheter från lokalvård.

Uppdraget består av två olika tjänster:
  • Den ena är ett vikariat på heltid under v.16- v.33, dagtid från måndag till fredag. Här finns det goda chanser för rätt person att bli övertagen av företaget.
  • Den andra är ett semestervikariat på heltid under v.31- v.34, dagtid från måndag till fredag.
Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till kund som konsult. Uppdragen är förlagda i Borås.

Detta söker vi:

Vi vill att du har ett intresse för service och att du är driven, flexibel och engagerad i det du gör! Du ser till att det är fräscht och snyggt runt omkring dig. Du gillar att arbeta i team men är också mycket självgående och ansvarstagande. Du är initiativrik och har en positiv energi som smittar av sig på din omgivning. Du ska kunna arbeta dagtid och trivas med att jobba tidiga mornar! Det är meriterande om du har körkort. Låter jobbet intressant? Sök redan idag, vi behandlar ansökningarna löpande.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com