Jobba som lokalvårdare!

Jobba som lokalvårdare!

Söker du ett heltidsjobb? Trivs du med ett självständigt arbete och är flexibel och driven? Då kan vi ha uppdraget för dig!
Vi söker dig som vill arbeta med lokalvård i Borås!

Information om uppdraget:

För att vara aktuell för denna tjänst trivs du med att arbeta med renhållning, gillar service samt är inte rädd för att hugga i!
Du kommer arbeta med lokalvård av fastigheter med förekommande arbetsuppgifter så som städning av kontorlokaler, trappor, toaletter, fönsterputs mm. Det är meriterande om du tidigare har erfarenheter från lokalvård!

Uppdraget består av två olika tjänster:
  • Den ena är ett vikariat från v.16- v.33 på heltid under dagtid från måndag till fredag
  • Den andra är ett semestervikariat från v.25- v.31 på heltid under dagtid från måndag till fredag. Här finns det goda chanser för rätt person att bli övertagen av företaget.
Du kommer vara anställd av Studentconsulting och uthyrd till kund! Tjänsterna är förlagda på heltid vardagar i Borås!

Detta söker vi:

Vi vill att du har ett intresse för service och att du är driven, flexibel och engagerad i det du gör! Du ser till att det är fräscht och snyggt runt omkring dig. Du gillar att arbeta i team men är också mycket självgående och ansvarstagande! Du är initiativrik och har en positiv energi som smittar av sig på din omgivning. Du ska kunna arbeta dagtid och trivs att jobba tidiga mornar! Låter jobbet intressant? Sök redan idag, vi behandlar ansökningarna löpande.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se