Jobba extra som vikarie på Malmen Montessori!

Jobba extra som vikarie på Malmen Montessori!

Vill du arbeta extra och har ett brinnande intresse för barn? I samarbete med Malmen Montessori erbjuder vi ett givande arbete som vikarie på deras förskola.

Information om uppdraget:

En mycket viktig del i montessoripedagogiken är att miljön är inbjudande och tilltalande för att väcka barnens nyfikenhet, intresse och lust att lära. Den förberedda miljön ska bjuda in till aktiviteter av olika slag, där barnen tränar alla sinnen, och som stimulerar till rörelse, koordination och kreativitet.

Vi söker nu vikarier till Malmen Montessori. I din roll som vikarie ska du täcka upp för ordinarie personal på någon av deras förskoleavdelningar. Det vill säga, dina arbetsuppgifter kan variera och du ska stötta upp verksamheten på olika sätt. Du ska gilla att arbeta med barn, gilla att följa planeringar etc.

Du kommer vara anställd via oss på StudentConsulting och uthyrd som vikarie till Malmen Montessori. Du ska kunna jobba 2-3 pass i veckan. Passen är heldagar måndag-fredag, men arbetstider och avdelning kan variera beroende på vart de behöver stöttning.

Om du har en förskollärarexamen eller läser till förskollärare är det en fördel men vi kommer även att se efter andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från Polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på Polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett stort engagemang för barn och deras utveckling. Ett krav för tjänsten är att du talar och skriver flytande svenska.

Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
  • God samarbetsförmåga
  • Flexibel och serviceinriktad
  • Självgående och ansvarstagande
  • Lugn och empatisk
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se