Finsk/svensk kundservicemedarbetare till Nelly.com i Borås!

Finsk/svensk kundservicemedarbetare till Nelly.com i Borås!

Behärskar du finska och svenska flytande i tal och skrift och vill jobba inom kundtjänst? Har du ett stort kundfokus och en bakgrund inom service? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund, Nelly.com säljer mode och skönhetsprodukter på nätet och jobbar idag mot ett antal länder i Europa. Deras huvudkontor ligger i centrala Borås och du kommer att jobba i ett team tillsammans med både översättare och kundtjänstmedarbetare med olika språkkompetenser. Kundtjänsten som du kommer jobba i har öppet alla dagar om året och arbetstiden är förlagd på både dagtid och kvällar.
Arbetsuppgifterna består av kundkontakt per mejl, chatt och även telefon kan förekomma. Kunderna finns i både Finland och Sverige, varför det krävs att du behärskar både finska och svenska språket väl.

Tjänsten kommer tillsättas omgående och intervjuer sker löpande, så se till att söka redan idag! Tjänsten gäller en heltidsanställning. Arbetstiderna är förlagda till kontorstid, men kan även innebära kvällar. Du kommer att vara anställd hos StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund.
Lön enligt avtal.

Detta söker vi:

För denna tjänst ska du vara mycket kund- och servicefokuserad samt vara flink i fingrarna. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är flexibel och kan prioritera om så krävs, samtidigt som du bibehåller kvalitet på arbetet. Som person ser vi att du är engagerad, ansvarsfull och gillar att jobba i team. Du bör ha ett intresse för språk. Erfarenhet av kundtjänstarbete och är meriterande, men inget krav. För att vara aktuell för uppdraget krävs det att du både skriver och talar flytande finska samt svenska, ange även detta i din ansökan. Andra kunskaper som krävs för uppdraget:
  • God datorvana i PC-miljö
  • Mycket goda kunskaper i MS Office-paketet
  • Goda kunskaper i finska och svenska.
- Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se