Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra

Erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra

Har du flerårig erfarenhet inom kundreskontra? Är du lösningsorienterad, självgående och flexibel? Då kanske det är dig vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en ekonomiassistent med flerårig erfarenhet av kundreskontra. Vår kund finns i Borås och du kommer att bli en del av en engagerad avdelning där teamkänslan är hög. Som ekonomiassistent arbetar du med löpande ekonomiarbete som fakturahantering, kontroll och bokföring av inkommande betalningar, avstämningar i bokslut samt hantering av påminnelser och kravrutin.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid då du blir anställd av StudentConsulting och uythyrd till vår kund som konsult. Uppdraget är långsiktigt med goda möjligheter till anställning direkt hos kunden. Uppdraget har planerad start relativt omgående och därför ser vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

Du har minst gymnasieexamen inom ekonomi eller motsvarande. Vidare har du minst 3-5 års yrkeslivserfarenhet som ekonomiassistent inom kundreskontra och är självgående i din roll. För att lyckas i rollen har du också erfarenhet av avskrivningar, osäkra kundfordringar samt konkurser. Som person är du serviceinriktad, flexibel, nyfiken och har en vilja att bidra till förbättringar och utveckling. Du har bra kunskaper i Office och inga problem att sätta dig in i nya affärssystem.

Sökord: kundreskontra, ekonomiassistent

Sökord: kundreskontra, ekonomiassistent
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com