Ekonom sökes till känt Borås företag!

Ekonom sökes till känt Borås företag!

Är du snabblärd, noggrann och självgående? Har du tidigare arbetat som ekonomi-/redovisningsassistent och är redo att ta nästa steg? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting en Junior Redovisningsekonom till ett investmentbolag i Borås. Vår kund inventerar i bolag runt om i Borås som har möjligheter att expandera. Det sitter i nya fräscha lokaler och du kommer ingå i ett härligt team!

Du kommer främst arbeta med redovisning, därför söker vi dig som har erfarenhet av just redovisning. En del andra administrativa uppgifter kan förekomma så som upphandling och uppköp.

Du kommer vara anställd hos oss på StudentConsulting men uthyrd till kund. Tjänsten är heltid och arbetstiden är förlagd på dagtid, måndag- fredag. Det är omgående start och uppdraget förväntas löpa på till april 2019

Intervjuer sker löpande och tillsättning sker när rätt kandidat är funnen så se till att sök redan idag!

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har en högskolexamen och gärna har jobbat något år med redovisning. Meriterande är om du har jobbat med inkomstdeklaration med fokus på fastigheter.
Du ska gilla att jobba i ett högt tempo och ha mycket ansvar. Du behöver kunna tala och skriva flytande svenska. Du har god datorvana och goda kunskaper i Microsoft Office samt i Excel.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 8 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se