Däckmontörer sökes till kund i Borås!

Däckmontörer sökes till kund i Borås!

Är du en person med bilintresse som vill arbeta som däckmontör under en period i vår? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu däckmontörer till kund i Borås. Företaget behöver nu förstärka personalstyrkan i verkstaden med två däckmontörer samt en däcktvättare under däckbytarsäsongen i april.

Som däckmontör kommer du att arbeta med däckskifte på de bilar som kommer in till verkstaden. Kunden väntar i verkstaden under tiden som däckbytet utförs, viss kundkontakt ingår därför i tjänsten. Uppdraget startar i april och pågår några veckor framåt. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under dagtid. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund.

Du skall kunna jobba heltid under hela perioden.

Detta söker vi:

Det viktigaste för dig som söker är att du har rätt inställning! Du ska vara driven och trivas med att arbeta med däckskifte, samt vara effektiv. Samtidigt är det av yttersta vikt att du är noggrann så att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Du ska vara en lagspelare och trivas i samarbete med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Du bör vara i god fysisk form då tunga lyft förekommer. Slutligen måste du vara serviceminded och bra på kundkontakt. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare, samt ett krav att du har B-körkort.

Stämmer du in på beskrivningen av den person vi letar efter? Sök då tjänsten idag, vi kallar till intervju löpande!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se