Däckmontör sökes till VIANOR i Borås!

Däckmontör sökes till VIANOR i Borås!

Är du villig att hugga i, uppskattar ett högt arbetstempo och är intresserad av bilar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en däckmontör till vår kund VIANOR. VIANOR är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice, med fler än 1500 verkstäder i 27 länder i Europa, USA och Centralasien. Utifrån deras fler än 110 verkstäder i Sverige erbjuder de både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass. De strävar alltid efter att ha de mätbart mest nöjda kunderna i branschen och erbjuder delar av deras service året om, dygnet runt. De ägs av finska Nokian Tyres, Nordens största däcktillverkare.

Dina arbetsuppgifter som däckmontör innefattar bla, däckservice, montering, balansering, skiftning, reparation och annat som förekommer på en gummiverkstad med inriktning på lastbil. Det är viktigt att du har en hög kvalitetsmedvetenhet och är noggrann då arbetet sker i ett högt tempo.

Arbetet är på heltid och arbetstiderna är 07:15-16:30 och kommer att pågå från den 15:e oktober till den 30:e november. Du anställs av StudentConsulting och hyrs ut till vår kund VIANOR.

Detta söker vi:

Rätt person för detta uppdrag är ansvarsfull, stresstålig, har ett intresse för bilar och har en god fysik. B-körkort och goda kunskaper i det svenska språket där du kan använda språket i så väl tal som skrift är ett krav. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av däckskifte och har truckkort. Har du tidigare jobbat med kundmottag och service är det också ett plus.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se