C- och CE-chaufförer sökes för sommarjobb i Borås med omnejd!

C- och CE-chaufförer sökes för sommarjobb i Borås med omnejd!

Letar du efter ett bra sommarjobb? Har du C- och eller CE-körkort och är redo för nya utmaningar? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu efter flera lastbilschaufförer med C, och gärna CE-körkort för våra kunders räkning. Tjänsten utgår från Borås. Förutom körkort har du en hög servicekänsla och är flexibel.

Arbetsuppgifter kan komma att variera och så även arbetstider. Vi ställer därför krav på flexibilitet och noggrannhet.
Detta är ett bemanningsuppdrag och avser huvudsakligen sommarjobb, det finns dock goda möjligheter till förlängning och ett långsiktigt uppdrag med övertag av kund. Efter avslutad rekrytering blir du anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund.

Detta söker vi:

Du ska kunna anpassa dig till olika situationer och kunna hantera olika typer av människor. Då det kan förekomma tunga lyft är det viktigt att du är i god fysisk form och trivs att arbeta i högt tempo. Har du god lokalkännedom är det till fördel. Arbetstiderna är schemalagda men varierande. Du ger kunden god service, vårdar och utvecklar kundrelationen. Du är noggrann och ansvarstagande och behärskar svenska i tal och skrift. Erfarenhet inom logistikbranschen är meriterande.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du ha:
  • Tidigare erfarenhet av lastbilskörning, gärna med släp
  • C eller CE kort
  • Digitalt förarkort
  • Truckkort med A-behörighet
  • Yrkeskompetensbevis
Det är meriterande för tjänsten om du har:
- ADR

Passade beskrivningen in på dig? Tycker du att det låter som ett intressant sommarjobb? Sök då tjänsten redan idag!

Sökord: C-chaufför, Logistik, Distribution, CE-chaufför

Sökord: C-chaufför, Logistik, Distribution, CE-chaufför
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com