Byggnadskonstruktör sökes.

Byggnadskonstruktör sökes.

Är du redo att ta ett nytt steg i din karriär, gillar du att ta stort eget ansvar och bidra till utveckling? Just nu söker vi en byggnadskonstruktör till vår kund strax utanför Borås - välkommen med din ansökan.

Information om uppdraget:

I rollen som byggnadskonstruktör kommer du tillsammans med ett prestigelöst team av konstruktörer driva och utveckla företagets verksamhet inom elementen betong och trä. Ett nära samarbete med såväl projekt, produktion och produktutveckling innefattas i rollen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Vara konstruktions- och/eller beräkningsansvarig i projekt.
  • Samordna och samarbeta med beställare och andra konstruktörer, både internt och externt.
  • Delansvar i företagets digitala utveckling inom CAD/BIM
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid

Vi går igenom urvalet löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat. Detta är en rekrytering med anställning hos kund.

Detta söker vi:

Du som söker har en högskoleutbildning inom byggteknik och minst 1 års erfarenhet av att dimensionera byggnader i trä eller betong. Som person är du trygg i dig själv och värdesätter en tydlig kommunikation med kollegor och kunder. Med din nybyggaranda och engagemang räds du inte för att ta dig an utmaningar och bidra med nya idéer och tankar.

Sökord: Byggnadskonstruktör, Byggkonstruktör, Konstruktör

Sökord: Byggnadskonstruktör, Byggkonstruktör, Konstruktör
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com