Byggnadsingenjör till Fristad Bygg

Byggnadsingenjör till Fristad Bygg

Är du en fena på AutoCAD och Excel? Vill du arbeta i en platt organisation med god gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en byggnadsingenjör/CAD-ritare till vår kund Fristad Bygg.
Fristad Bygg har erbjudit professionella tjänster inom byggande och förvaltning i över 75 år. Idag är de cirka 100 anställda som tillsammans med sina nya ägare har siktet inställt på att växa och göra avtryck i en ännu mer hållbar framtid. De är sedan länge övertygade om att nyckeln till effektivitet och god produktivitet bygger på samverkan. Fristad Bygg har sitt huvudkontor i Fristad utanför Borås och huvudmarknad är Sjuhäradsbygden, men de bedriver ofta projekt även på andra orter i Sverige.
I rollen som byggnadsingenjör kommer du arbeta tillsammans med ett team bestående av konstruktör och CAD-projektörer men du har även nära kontakt med övriga kollegor, underleverantörer och kunder.

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att ta fram och visualisera underlag för offerter till olika projekt. Det finns god utvecklingspotential där du på sikt även kommer ta dig an mer avancerade uppgifter och mer ansvar inom området. Erfarenhet är meriterande men inget krav då du kommer få möjlighet att växa in i din roll.

Detta söker vi:

Vi letar efter dig som ser långsiktigt på din anställning och vill växa tillsammans med Fristad Bygg. Anställningen inleds som ett bemanningsuppdrag då du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult. För rätt person finns möjligheten att bli övertagen av kund efter sex månaders inhyrning. Tjänsten är på heltid och tillsätts så snart vi hittar rätt kandidat.

Detta söker vi:
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel.
  • Mycket goda kunskaper i AutoCAD.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i skrift och tal.
  • Erfarenhet av Hsb cad är meriterande.
Som person ser vi att du är noggrann och logiskt tänkande som på ett handlingskraftigt sätt tar dig an ditt arbete. Vidare är du flexibel, självständig och trivs med att jobba mot deadlines.

Stämmer detta in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com