Reparatör Skanska Grundläggning - Bollebygd

Reparatör Skanska Grundläggning - Bollebygd

Skanska Bollebygd söker kunnig Reparatör

I Skanskas fabrik i Bollebygd tillverkas det betongpålar till grundläggningsprojekt. I anläggningen så har vi även en egen svetsmekanisk verkstad som är specialiserad på att tillverka betongpålebeslag.

Vi har behov av att förstärka vår underhållsavdelning med en Reparatör.

Arbetet innebär att arbeta med planerat underhåll och avhjälpande reparation vid driftstopp för hela anläggningen i Bollebygd.¨

Söker du nya utmaningar och gillar ett arbete med varierande uppgifter och högt tempo?

Arbetet innebär bland annat att:
  • utföra planerat underhåll och service samt avhjälpande reparationer.
  • hantera lager och system för reservdelar.
  • Skötsel och drift av fastighet inkl. reningsverk, ventilation och värmepanna.
  • bistå produktionsledare vid drift- och underhållsutbildningar av maskiner för vår personal.
  • vid behov gå in som maskinoperatör i fabrikens ordinarie produktion.Vi söker dig som har:
  • god kunskap om automatiserade maskiner och dess tillämpning.
  • vana och kunskap av att felsöka mekanik.
  • förståelse att utifrån felsökning kunna beställa reservdelar.
  • stor vana av att utföra service och byte av maskindelar.
  • god kunskap om hydraulik, pneumatik.Innehar du även elkunskap så är detta meriterande.Arbetet är till stor del självständigt så det är viktigt att du har god kunskap i ovanstående områden då det förväntas att du kan och vågar fatta egna beslut. Anläggningens driftsäkerhet och prestanda har alltid högsta fokus.Det är också viktigt att du trivs att arbeta i team då fabriken består av många engagerade medarbetare och du är en i gänget och förväntas bidra till lagets framgång. Du kommer främst att tillhöra ett mindre team med Underhållstekniker och Produktionsledare. Vi värdesätter de personliga egenskaperna högt.Tidigare erfarenhet av liknade tjänster är meriterande.Ansök redan idag!Vi vill tillsätta tjänsten så snart som möjligt så ansök redan idag, eller senast 27 juni genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken.Har du frågor är du välkommen att kontakta fabrikschef Anders Sörling, 010-449 29 52Välkommen med din ansökan!Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 27 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2013 till cirka 33 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2013 cirka 1600 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.