Projektingenjör, Hus Väst - Borås

Projektingenjör, Hus Väst - Borås

Projektingenjör - projektets sammanhållande länk

Vår vision är att vi vill bygga ett bättre samhälle. Den visionen börjar med att vi vill ge vår personal en bra arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, intressanta arbetsuppgifter, härlig gemenskap och fantastiska kollegor!

Det händer mycket på Skanska Hus i Södra Älvsborg och vi tar hem nya anbud och vinner spännande projekt kontinuerligt. Vi söker nu nya kollegor som vill arbeta tillsammans och utveckla vårt lokalsamhälle.

Ditt fokus - produktivitet och säkerhet

Som projektingenjör hos oss har du en central roll i projektteamet. Tillsammans med övriga medarbetare skapar du förutsättningar för en säker arbetsplats, hög produktivitet och gedigen kvalitet. Du ansvarar för inköp, ekonomiuppföljning och administrationen i våra byggprojekt. Du har mycket kontakter internt och externt och din sociala förmåga blir viktig i relationen till både kunder, leverantörer, underentreprenörer och kollegor.

Du arbetar i nära samarbete med projektchef och produktionschef och tillsammans driver ni projekten mot uppsatta mål och riktlinjer. Du har en drivkraft i att få vara en viktig spelare när det kommer till att våra projekt levererar planering på högsta nivå.

En lagspelare med öga för detaljer

Vi söker dig som är intresserad av att leda, planera och driva projekt. Du som är social, kommunikativ och har en passion att jobba tillsammans med andra personer har rätt egenskaper för att trivas i denna roll. Du gillar utmaningar och är nyfiken.

Du har en eftergymnasial utbildning med relevant inriktning inom området bygg, ekonomi eller inköp. Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av ekonomiuppföljning, inköp, kalkyl och/eller dokumentation i projekt, samt en vana att hantera kunder och leverantörer. Du kan också suttit med liknande arbetsuppgifter i andra branscher - utmana oss gärna!

B-körkort är ett krav eftersom du som medarbetare på entreprenadverksamheten i Distrikt Södra Älvsborg kommer att arbeta i projekt i hela distriktet med fokus på Borås eller Alingsås.

Skanska satsar långsiktigt på dig

På Skanska värdesätter vi mångfald och tror att det skapar dynamiska och effektiva team. Är du engagerad, värderingstyrd och har viljan att lära lovar vi att satsa på dig och ge dig personliga möjligheter att växa och utvecklas professionellt.

Registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Thomas Johansson, Distriktschef Hus Väst: 010-448 60 09 eller Emelie Aronsson, HR-Generalist Hus Väst: 010-448 63 32. Ansök senast den 2018-12-09.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 9 dec (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren