Scrum Master till Sigma IT i Borås

Scrum Master till Sigma IT i Borås

Nu söker vi dig som har varit Scrum Master eller Agil Coach under en längre tid och som lockas av tanken på en ny utmaning! Det hoppas vi att vi kan erbjuda hos oss på Sigma IT i Borås genom spännande uppdrag hos våra kunder som finns inom en bredd av verksamheter i Borås med omnejd.
Sökord: Scrum Master, Scrum-Master, Agil Coach, Agile, Agil,

Hur ser rollen ut?
Som Scrum Master är du den i gruppen som brinner för den agila metodiken och du coachar dina kollegor i deras dagliga arbete. Du har en stor passion för agila metoder och ditt engagemang smittar ofta av sig på dina kollegor i Scrum teamet. Du är den som stöttar kollegorna i utvecklingen, från ax till limpa och du vågar ta dig an utmaningen i att ta fram nya lösningar och bryta ny mark tillsammans med ditt team!
I denna roll är du anställd på Sigma IT i Borås men du kommer att arbeta som konsult med placering hos våra kunder i Borås med omnejd. Detta innebär att du bör känna dig trygg i konsultrollen och se fram emot möjligheten att bidra med din kompetens i team som oftast består av systemutvecklare anställda hos våra respektive kundföretag. Som kollega är du stöttande och uppmuntrande, speciellt till de som ingår i ditt Scrum team.

Din yrkesbakgrund
Du har minst 2 års erfarenhet av Scrum Master-rollen, gärna i en roll som konsult.
Givetvis är du certifierad Scrum Master, har du även certifiering i exempelvis SAFe är detta starkt meriterande.
Du talar och skriver flytande svenska, kunskaper i engelska är meriterande.
Du har läst en teknisk utbildning med koppling till IT, troligtvis systemutveckling eller liknande. Kanske har du själv en bakgrund som utvecklare men oavsett så vill vi se att ett stort intresse för teknik och vardagen för en systemutvecklare i ett Scrum team.

Ansökan
Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.
Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Tech Recruiter Shikar Karim, shikar.karim@sigma.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sigma IT
På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.

Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (6 dagar kvar)