Frontendutvecklare inom e-handel

Frontendutvecklare inom e-handel

Sigma söker en Frontendutvecklare till enheten Unified Commerce som arbetar med e-handelslösningar och kringliggande tjänster.
Vi söker dig som tillsammans med erfarna och duktiga kollegor vill hjälpa våra kunder att bygga digitala lösningar med hjälp av rätt teknik och på rätt sätt. Vi eftersträvar alltid att leverera kvalitativa lösningar som kan vidareutvecklas över tid, allt eftersom våra kunders och slutanvändares behov ändras.

Vilka är vi?

Sigma Unified Commerce är en specialistenhet inom Sigma IT som levererar ekosystem för digital handel. Vårt mål är att ge våra kunder en enklare och effektivare hantering, samt att ge våra kunders kunder en bättre upplevelse. Det gör vi genom att samla alla system som rör digital handel och kunddialog till en helhet och skapa en sömlös upplevelse för alla inblandade.

Du kommer att ingå i vårt inhouseteam som består av utvecklare, arkitekter, projektledare och affärsanalytiker uppdelade på fyra enheter som levererar lösningar inom e-handel, PIM, MDM samt multikanalkommunikation. Vi behöver dig för att kunna leverera en helhet med både frontend och backend, för att kunna effektivisera våra leveranser och lyckas ännu bättre i våra projekt.

Hur ser rollen ut?

Som frontendutvecklare har du huvudansvar för att driva arbetet inom frontend och UX-design i olika kundprojekt samt styra den interna utvecklingsprocessen tillsammans med systemarkitekter. Genom en nära dialog med kunder, arkitekter samt backendutvecklare tar du fram lösningar inom Frontend och UX. Du kommer främst att utveckla lösningar som bygger på CMS/e-handelsplattformarna Umbraco, Storm, Episerver eller Sitecore.

Det är viktigt att leverera lösningar som håller hög kvalité och motsvarar de krav som finns för systemlösningen, vilket du ser till. Arbetet kan ske i projektform eller som ett åtagande, i mindre eller större team enligt agila utvecklingsmetoder. De mesta av arbetet sker inhouse tillsammans med dina kollegor.

Din bakgrund

Vi söker dig som har arbetat med frontendutveckling i 3 år eller mer och som är van att arbeta i utvecklingsprojekt mot kunder.

Vi tror att du har erfarenhet av:

* Ramverk såsom React

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Systemutveckling inom .NET eller motsvarande
  • E-commerce
Du har en utbildning inom systemvetenskap, frontendutveckling, design eller liknande samt talar och skriver både svenska och engelska.

Vi ser det som väldigt meriterade om du har erfarenhet från Retail branschen, har varit konsult eller om du har erfarenhet av Episerver, Umbraco eller Storm.

Som person tror vi att du är ansvarstagande, självgående, driven och strukturerad. Då rollen innebär mycket kundkontakt är det viktigt att du är kommunikativ och har förmågan att få teammedlemmar att samarbeta. Du har en stark drivkraft att vilja slutföra och att göra kunden nöjd.

Hur är Sigma som arbetsgivare?

Sigma IT är det största företaget i om Sigmakoncernen och vi jobbar enligt ledorden Passion and Execution. För oss innebär det att vi älskar det vi gör och vi får det gjort. Vår företagskultur är stark och något vi är stolta över, därför är dina personliga egenskaper extra viktiga för oss. Vi har både affärsmässighet, kundorientering och teknikintresse i blodet samt givetvis en förmåga att snabbt ta till oss ny information och omvandla den till kreativa lösningar.

Vi respekterar alla och tar gärna till oss av andras erfarenheter samtidigt som vi gärna delar med oss av våra egna. Vi tror att mångfald främjar kreativiteten och hjälper oss att växa både som personer och företag.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail. Vi tar emot ansökningar löpande. Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila ansvarig rekryterare Jasmina Jarlevid på jasmina.jarlevid@sigma.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (15 dagar kvar)