Business Manager till Sigma IT i Borås

Business Manager till Sigma IT i Borås

Nu söker vi på Sigma i Borås dig som har stor passion för försäljning och kundrelationer. Du kommer att tillhöra vårt kontor som finns i centrala Borås men en stor del av din tid kommer att spenderas på besök hos våra kunder i Borås med omnejd.

Sökord: Säljare, B2B-sälj, B2B-sales, Account Manager, Key Account Manager, Sales-professional.

Hur ser rollen ut?

Du erbjuds en spännande och varierande säljroll där du tillsammans våra konsultchefer får driva allt ifrån små till stora komplexa affärer, med både nya och befintliga kunder.
Som Business manager är du den som aktivt tar kontakt med nya kunder med syftet att undersöka och proaktivt förstå deras IT behov och matcha detta med de tjänster vi på Sigma IT kan leverera. Du blir en viktig länk mellan Sigmas lokala chefer och våra kunder. Ditt fokus kommer att vara inom nykunds-bearbetning och tanken är att du ska bygga upp långsiktiga kundrelationer med fokus på kvalitet och en inställning som "partner" till våra kunder snarare än att enbart vara en "leverantör" av IT-konsulter.

Till ditt stöd har du en lokal närvaro i Borås i form av ett 20-tal kollegor som arbetar inom allt från systemutveckling, IT-projektledning, testning till ledarskap. Dina blivande kollegor på Borås-kontoret präglas av ett stort intresse för tekniken, en hög ambitionsnivå och en härlig stämning där vi ställer upp våra kollegor och har roligt. Att vara prestigelösa och dela med oss av vår kunskap är en självklarhet, tillsammans växer vi som ett lag!
Vi jobbar långsiktigt i allt vi gör, i relation till våra medarbetare och kunder. Vi tror att vi presterar bäst när vi är raka och tydliga i vår kommunikation och våra ansvarsområden, att vi vågar ta för oss men även att vi vågar be om hjälp.

Vem är du?

Vi ser att du har arbetat med försäljning av IT-konsulttjänster i några år och att du är redo för din nästa utmaning. Du har arbetat inom IT-området ett tag och pratar bekvämt om tekniken oavsett om din motpart är tekniskt bevandrad eller ej. Då arbetet sker till största del i Borås med omnejd ser vi helst att du bor lokalt eller i närheten. Då kunderna finns utspridda är det även ett krav att du har B-körkort. Egen bil är inte ett krav. Då det ställs stora krav på kommunikation i denna roll är det krav på flytande Svenska + goda kunskaper i engelska. Vi ser helst att du har läst en teknisk utbildning eller en utbildning med inriktning på sälj inom IT eller har förvärvat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.

Som person är kommunikation en av dina tydliga styrkor. Du är aktiv och får energi av det personliga mötet. Du gillar när det är "fart" runtomkring dig. Du har ett stort kontaktnät och du värdesätter den personliga kontakten i alla dina relationer. Du gillar att skapa långsiktiga relationer och är givetvis en god ambassadör för våra värderingar (Passion & Execution) då du kommer att träffa många blivande kunder i din roll.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.
Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Tech Recruiter Shikar Karim, shikar.karim@sigma.se
Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Mer om Sigma IT

På Sigma får du jobba i en organisation som äger sin egen strategi, där det är nära till dem som fattar besluten och där du kan vara med och påverka. När du jobbar med oss får du en arbetsgivare som står stark i Sverige och som även erbjuder internationella uppdrag och stora utvecklingsmöjligheter.
Sigma är ett värderingsstyrt företag med höga mål där handlingskraft och engagemang är tongivande. Vi arbetar i en prestigelös atmosfär där vi hjälper varandra att komma framåt och gemensamt skapa resultat som vi är stolta över.

Sigma IT består av över 1200 specialister inom strategi, teknik och kommunikation. Genom digital transformation effektiviserar vi verksamheten hos många av Sveriges största företag, organisationer och kommuner. Vi finns i sju länder och på över 20 orter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg.
Vi är en del av Sigma-koncernen, som är Sveriges största privatägda teknikkonsultföretag med över 4000 medarbetare i tolv länder. Sigma ägs av entreprenören och filantropen Dan Olofsson och vi har även ett stort och aktivt CSR-engagemang i Star for Life och andra viktiga samhällsinitiativ.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (10 dagar kvar)