Utvecklare inom PIM-system och e-handel till Sigma IT Consulting Borås

Utvecklare inom PIM-system och e-handel till Sigma IT Consulting Borås

Borås

Sigma IT Consulting söker systemutvecklare med erfarenhet inom, PIM, e-handel och CMS, som vill jobba i en kreativ och framåtlutad omgivning. Vi fokuserar primärt på projekt och åtaganden levererade inom områden som e-handel, PIM, MDM och kundkommunikationslösningar. Vi arbetar med plattformar som inRiver PIM, Sitecore, Episerver och Stibo STEP och vi har de allra bästa kunderna som i många fall är några av Sveriges mest framgångsrika företag inom sina respektive branscher.

Skicka in ansökan idag eller kontakta oss direkt för att höra mer!

C#, C#-utvecklare, .NET-utvecklare, CMS, PIM, .NET developer, Episerver, Sitecore, Litium, Sitevision, Umbraco, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

Hur ser rollen ut?

I denna roll arbetar du med CMS/e-handelsplattformarna Sitecore eller Episerver och du kommer att vara aktiv i flera kundprojekt och få följa med våra kunder på deras e-handelsresa.

I rollen som systemutvecklare inom PIM-system kommer du att, i nära dialog med kunden, arbeta med analys och lösningsförslag, implementeringar av system för e-handel, CMS och PIM. Du kommer att arbeta i en stimulerande miljö med fokus på kvalitet och bra skriven kod, Du arbetar både med vidareutveckling av befintliga kundsystem och med nyutveckling i olika projektuppdrag.

Din bakgrund

Vi söker dig som är C#-utvecklare och har specifik erfarenhet från CMS, PIM-system och e-handel.

Du är van vid agila metoder, att arbeta teambaserat samt att utveckla lösningar inom retail.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa

lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Det är en fördel om du trivs med att föra fram dina åsikter samt är med och utvecklar gruppen.

Vi är ett team och letar efter personer som säger VI och inte JAG.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Albin Ljungquist, albin.ljungquist@sigma.se

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Albin Ljungquist
Telefon 0702854259
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr (50 dagar kvar)