Frontendutvecklare till Sigma IT Consulting i Borås

Frontendutvecklare till Sigma IT Consulting i Borås

Brinner du för frontend-utveckling? Sigma IT Consulting i Borås växer och vi söker nu systemutvecklare inriktning frontend som vill bli en del av vårt team med duktiga och ambitiösa konsulter som vill ta sig an våra kunders utmaningar. Du blir en viktig del i Sigmas satsning för att bli det bästa IT-konsultbolaget i Borås, vilket möjliggörs genom att vi är en samling engagerade konsulter som arbetar för varandra och säger vi istället för jag.

I denna roll arbetar du som konsult med huvudfokuset frontend-utveckling, i Angular, React, Vue, Node eller annat relevant ramverk. Vi söker dig som har arbetat ett par år inom systemutveckling, är bekväm med webb och som vill bli en del av ett team där utveckling och kompetens står i fokus. Skicka in din ansökan idag och ta chansen att bli en del av oss!

Javascript, js, frontend, front-end, webb, web developer, vue.js, react.js, node.js., angular.js, webbutvecklare, programming, utvecklarjobb, utvecklare, utveckling, systemutveckling, programmering, mjukvaruutveckling, software development, software engineering

Hur ser rollen ut?

I denna roll ställs du inför utmanande och spännande arbetsuppgifter med den senaste tekniken, där våra uppdrag är inriktade mot front-end och webb.

Du arbetar med utveckling av webbapplikationer och frontend-projekt baserade på Javascript, med t ex Vue, React, Node eller Angular.

I dagsläget består gruppen av kompetenta och stöttande kollegor där man får möjlighet att jobba med en bred uppsättning kunder i Borås med omnejd, kombinerat med kompetensutveckling som gör dig till en ännu vassare utvecklare.

Arbetsmetoderna varierar men vi arbetar företrädesvis Agilt, främst inom Scrum.

Förutom ditt uppdrag hos en av våra kunder har vi en stark gemenskap i Sigmateamet, med regelbundna meetups, sociala aktiviter, utbildningar och annat som gör vår tillhörighet stark.

Din yrkesbakgrund

Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av frontend, brinner för användarsidan och för att skapa applikationer och webbsidor som uppskattas av den som använder dem, och har erfarenhet av:

- Frontend med erfarenhet från Responsiv webb, Angular (eller liknande klientramverk) och WEB API/REST

- Även Javascript eller Typescript med Node.js, React.js, Vue.js eller Angular.js

Det är en fördel om du också har erfarenhet av:

- Agile, Scrum, Pair Programming eller Mob Programming

- Clean Code och Code Review

Vem är du?

Vi söker en professionell och passionerad IT-konsult som vill vara en del i ett team och vara med och bygga vidare på Sigma i Borås. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss då vill behålla den atmosfär vi har idag. Våra medarbetare kännetecknas av en affärsmässig och kundorienterad attityd, samt förmåga att på ett nyfiket sätt ta till sig ny information och omvandla den till kreativa lösningar. Du respekterar dina kollegor och har en stark vilja att dela med dig av dina kunskaper till andra samt lyssna och lära.

Vi vill fortsätta att bygga ett ännu starkare team, så vi ser det som en fördel om du vill vara med och utveckla detta genom att dela kunskap, anordna aktiviteter, eller annat engagemang.

Ansökan

Varmt välkommen att skicka in din ansökan via länken nedan. Vi har inte möjlighet att hantera ansökningar skickade via mail.

Du som har frågor om tjänsten eller om Sigma får gärna maila till Albin Ljungquist, albin.ljungquist@sigma.se

Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Albin Ljungquist
Telefon 0702854259
Område Borås
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 feb (26 dagar kvar)