Butiksmedarbetare / Vikariat / Deltid 60% / Höst 2020

Butiksmedarbetare / Vikariat / Deltid 60% / Höst 2020

TJÄNSTEN:
Som Pantlånare / Butiksmedarbetare är du företagets ansikte utåt i butik och ditt fokus är att med service i världsklass värdera våra kunders föremål, lägga lån samt arbeta med försäljning av värdeföremål. Vi hanterar dagligen värdefulla smycken, ädelstenar, instrument, klockor, konst och antikviteter.

Exklusiva varumärken och ovanliga föremål är vanliga hos oss. Med gedigen värderingskunskap ser vi till att kunden får en helhetsupplevelse utöver det vanliga och vill komma tillbaka till oss. Du ingår i ett butiksteam och arbetar också med lagerhantering, varuhantering, inventering, rapportering samt administrativt arbete.

VAD VI ERBJUDER DIG:
En dynamisk arbetsmiljö som består av passionerade och drivna kollegor med en positiv attityd. Du kommer att vara en del av ett team som arbetar nära varandra, hjälper varandra och värdesätter en bra atmosfär. Sefina är kollektivavtalsanslutna och vi erbjuder förmåner i form av löpande produktutbildningar, friskvårdsbidrag, rikskuponger, träningsaktiviteter, mässor, bonussystem mfl.

Ett exempel på en aktivitet som vi genomfört för att främja våra medarbetares utveckling är att vi under de senaste åren haft ett helt butiksteam som åkt till BaselWorld i Basel, en av världens största klockmässor, för att gå djupare in i klockornas värld och hålla oss uppdaterade inom de senaste trenderna.

MER OM TJÄNSTEN:
ANSTÄLLNINGSFORM: Vikariat under perioden augusti 2020 - januari 2021 pga föräldraledighet
ANSTÄLLNINGSGRAD: Deltid 60%. Du kommer att arbeta heldag mån-ons varje vecka. Arbetstiden är förlagd utifrån butikens öppettider.
ARBETSSTÄLLE: Butiken i Borås
STARTDATUM: Under sommaren enligt överenskommelse. Upplärning kommer att ske under sommaren.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Är över 18 år
  • Har en gymnasieutbildning. Högre utbildning är meriterande
  • Har ett gott siffer- och affärsintresse och är noggrann
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat. Det är meriterande om du talar ytterligare språk.
  • Är ansvarsfull och gillar att arbeta i ett team
  • Har ett intresse för smycken, ädelstenar, instrument, klockor, konst och antikviteter. Det är meriterande om du arbetat med detta tidigare men inget krav
  • Brinner för att ge service utöver det vanliga
  • Är en tävlingsmänniska som drivs av att överträffa mål
  • Som har några års arbetslivserfarenhet från försäljnings- eller serviceyrken
  • Har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i Office paketet
Ett krav för anställning är godkänt resultat på registerkontroll och kreditupplysning, som kommer att genomföras med anledning av att du i tjänsten självständigt hanterar värden. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhetsmedvetande.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Mer info
Kontaktperson Victor Sjöberg, Butikschef
Telefon 033-12 60 10
Område Borås
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 apr 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sefina Svensk Pantbelåning är Nordens största pantbankskedja som grundades 1884 av Oscar Swartling med den första butiken som låg på Bellmansgatan på Södermalm, Stockholm. Sefina står för "Secure Finance", vilket betyder säkra tillgångar och vår affärsidé bygger på att vi lånar ut pengar mot säkerhet, så kallade pantlån. Vi värderar dina värdeföremål, belånar det varan är värd eller hjälper dig med att sälja värdeföremål. Idag har Sefina 20 butiker runt om i Sverige och en starkt växande e-handel. Med passion och expertis arbetar vi med exklusiva varumärken, ovanlig konst och värdefulla smycken och klockor. Sökord: detaljhandel, fackhandel, butik, butiksmedarbetare, belåning, guld, lån, pant, försäljning, service, ädelsten, auktion, värdering, klockor, andra-hand, andrahand, diamant, pengar, smycken, säkerhet, expert, konst, specialist, kundhantering, kund, lager, vintage, belåning