Trafiklärare tung trafik

Trafiklärare tung trafik

Nu har du chansen att få utvecklas vidare som Trafiklärare för Tunga fordon! Drivs du av att ge utbildning av högsta klass, med toppmoderna fordon och till mycket motiverade elever?

I takt med Söderkulla Tung Trafiks starka resa framåt, är vi nu i behov av dig som brinner för utbildning av framtidens chaufförer och som vill arbeta hos ett utbildningsföretag som signalerar kvalitet, service och gemenskap! Här blir du en del av ett kvalitetsmedvetet utbildningsföretag som erbjuder unika koncept, bortom det traditionella.

Om vår kund

I över 20 år har vi på Söderkulla Tung Trafik varit ledande i Sjuhärad när det kommer till att utbilda framtidens yrkesförare. Vi har ett unikt förhållningssätt till våra kunder och en grundtanke om att medvetenhet och viljan att ta rätt beslut är det som i slutändan bidrar till framgång både som förare och företag.

Dina arbetsuppgifter
  • Utbilda för körkort
  • YKB-utbildning
  • Hålla i teoriutbildningar
  • Körlektioner
Då företaget har alla former av utbildningar inom Tung trafik, såsom Kranutbildning, ADR, APV, Eget på väg och Truck finns det stora möjligheter till egen utveckling.

Söderkulla Tung Trafik AB erbjuder dig en tjänst där du får vara med och ta eget ansvar och sätta din prägel på rollen med nära till beslut och påverkan! Du blir en del av ett familjärt företag med fräscha och moderna lokaler i Viared alldeles intill Rv 40.
Kvalitet genomsyrar företagets alla delar och utbildningar och vi hoppas att du delar denna värdering med oss. Och du, här har vi roligt tillsammans!

Din profil

Du har genomgått Trafiklärarutbildning och är av Transportstyrelsen godkänd Trafiklärare (KRAV). Du har erfarenhet av att köra lastbil och har BE, CE och DE kort. I det fall du är godkänd trafiklärare för personbil och tidigare har erfarenhet av att köra lastbil från Åkeribranschen kan vi erbjuda utbildning till Tunglärare för rätt person. Du är van vid att hålla i teorilektioner.

För att lyckas i rollen tror vi att du är självgående och har förmågan att driva ditt arbete framåt på ett strukturerat sätt. Du har en positiv inställning tillsammans med en lösningsorienterad förmåga. Du är initiativtagande, vill gärna lära dig nytt och ser möjligheterna. Med din sociala kompetens och professionalism kommer du att trivas i rollen som trafiklärare hos Söderkulla Tung Trafik.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och välkomnar alla sökande, vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande, varför vi rekommenderar dig att ansöka redan idag. Sista ansökningsdag är den 3 juli.

Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Mikael Svensson: mikael.svensson@effektiv.se eller Christina Björsell, christina@effektiv.se

Sökord

Trafiklärare, Transportstyrelsen, Teorilektioner, YKB, Lastbilschaufför, BE, CE, DE, Trafiklärarutbildning
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AB Effektiv
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.