Personbilstekniker sökes till Borås!

Personbilstekniker sökes till Borås!

I rollen som tekniker kommer du att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar även med kundservice och kundbemötande vilket ställer höga krav på såväl social kompetens som professionalitet. Arbetstiderna är förlagda på dagtid. Tjänsten är på heltid med tillträde inom kort. Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön.

För kunds räkning söker vi nu dig som har fordonsteknisk utbildning och ett par års erfarenhet som mekaniker. Du bör ha kunskap och utbildning inom modern felsökningsteknik. Vidare är du en ansvarstagande, noggrann och initiativrik person som har hög social kompetens. Du trivs att arbeta i en självständig roll men är samtidigt en självklar lagspelare. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. För rätt person finns möjlighet till direktanställning hos kund.

Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag på www.soderco.se!
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://soderco.se/jobb/boras/personbilstekniker-sokes-4716/
Sista ansökningsdag 19 mars 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.