Montör sökes till Sveba Dahlen i Fristad!

Montör sökes till Sveba Dahlen i Fristad!

Du kommer inledningsvis bli anställd av Söder & Co och arbeta som konsult hos vår kund Sveba Dahlen. För rätt person kommer inhyrningen på sikt att leda till anställning hos kund. I dina arbetsuppgifter kommer du självständigt att arbeta med tillverkning och montering av ungar, degblandare och vispmaskiner utifrån ritningar. Du kommer även arbeta med svetsning i form av MIG/MAG samt med kvalitetskontroll och efterbearbetning. I arbetet ingår även elkoppling av komponenter till ugnar. Arbetstiderna är förlagda på dagtid måndag till fredag.

Vi söker dig som behärskar ritningsläsning och som har ett genuint intresse och erfarenhet av mekanik, el och hydraulik. Du har tidigare arbetat med MIG/MAG-svetsning och trivs med att skruva och arbeta med händerna. Som person är du självständig, lösningsorienterad och har lätt för att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och moment. Du har en god kommunikation-och samarbetsförmåga. Vidare behärskar du svenska språket obehindrat i tal och skrift. Truckkort och traverskort är meriterande. Tjänsten kommer att tillsättas omgående. Varmt välkommen med din ansökan redan idag på www.soderco.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 24 maj 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.