Hanter IT söker en erfaren montör!

Hanter IT söker en erfaren montör!

Arbetet som montör på Hanter IT innebär att du tillsammans med ditt team monterar specialanpassade lösningar till en rad olika kunder. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat montage, rörsvets, bockning och kapning. Arbetet utförs både i deras produktion som är belägen i Gånghester och även ute hos kund. Detta innebär att du kommer ha en tjänst som resande montör där vissa resor enbart sträcker sig över dagen och vissa resor över en vecka. Du kommer att ha ett omväxlande arbete vilket ställer höga krav på att du är en ansvarstagande person som trivs med att arbeta i grupp.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid. Tjänsten är på heltid med start omgående. Inledningsvis kommer du att anställas av Söder & Co och för rätt person finns goda möjligheter till direktanställning hos Hanter IT.
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 30 juni 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.