Asbestsanerare sökes till kund i Borås

Asbestsanerare sökes till kund i Borås

För kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av saneringsarbete sedan tidigare och även har tjänstbarhetsintyg för asbestsanering. Du som söker bör vara flexibel, självgående och arbetsvillig. Vidare ser vi att du är en skötsam person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Det är även viktigt att du har en god känsla för service och gott bemötande mot dina kollegor och kunder. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

I rollen som asbestsanerare kommer du främst att sanera asbest från fastigheter, rivningsprojekt och byggarbetsplatser. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är rivning av fastigheter samt sanering efter brand- och fuktskador. Arbetstiderna är förlagda på dagtid.

Inledningsvis kommer du att anställas av Söder & Co, men för rätt person finns möjlighet till anställning hos kund. Urval och intervjuer sker löpande. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökning redan idag på www.soderco.se
Mer info
Område Borås
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://soderco.se/
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Söder & Co bemannar företag och andra organisationer genom inhyrning, rekrytering och inhyrningsrekrytering. På så sätt skapar vi både karriärmöjligheter för människor och kostnadseffektivitet för företag. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kandidater, kunder och konsulter.